Huurvoorwaarden

In de grote vakantie: aankomst zondag na 16 uur ’s middags, vertrek zondag voor 10 uur ’s morgens. De reden om de wisseldag op zondag te zetten is dat de zwarte zaterdagen in Frankrijk berucht zijn. De meeste gasten geven er daarom de voorkeur aan om niet op zaterdag te reizen. Buiten de grote vakanties kunnen vertrek- en aankomstdagen in overleg vastgesteld worden.

Reservering | Uw reservering wordt definitief door 30% van de totale huursom te storten op girorekening NL91ABNA0967864631 t.n.v. M.Beulink te Den Haag. De resterende huursom (voor zover niet reeds aanbetaald) + 200 euro borg dient uiterlijk een maand voor aanvang van uw vakantie overgemaakt te worden.

Annuleren | U kunt tot één maand voor aanvang van uw verblijf annuleren. De kosten voor deze annulering bedragen 30% van de totale huursom. Als u later annuleert en/of geen gebruik maakt van de vakantiewoning zal de volledige huursom in rekening gebracht worden en geen restitutie plaatsvinden.

Borg | Uw borgbedrag wordt na uw vakantie teruggestort. Wij tellen geen kopjes of borden, maar vragen u wel gebroken glazen of servies zelf aan te vullen. Bij grotere schade uw verzekering inschakelen.

Badhanddoeken dient u zelf mee te nemen.

We gaan ervan uit dat u het huis zo achterlaat als u het heeft aangetroffen (servies gewassen terug in de kast, huis bezemschoon).

Het huis wordt normaliter na u nog schoongemaakt door een schoonmaakster, de kosten hiervan zijn inbegrepen. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat zij niet beschikbaar is. In dat geval zullen wij u vragen ook het sanitair zelf goed schoon te maken, en alle kamers te stofzuigen zodat de huurders na u ook een prettig verblijf hebben. In dat geval krijgt u een korting van 50 euro op de huursom per wooneenheid.