Huurvoorwaarden

Aankomst na 15 uur ’s middags, vertrek voor 10 uur ’s morgens. Het huis wordt minimaal 7 dagen verhuurd .

Reservering | Uw reservering wordt definitief door 30% van de totale huursom te storten op girorekening NL91ABNA0967864631 t.n.v. M.Beulink te Den Haag. De resterende huursom (voor zover niet reeds aanbetaald) + 250 euro borg dient uiterlijk een maand voor aanvang van uw vakantie overgemaakt te worden.

Annuleren | U kunt tot één maand voor aanvang van uw verblijf annuleren. De kosten voor deze annulering bedragen 30% van de totale huursom. Als u later annuleert en/of geen gebruik maakt van de vakantiewoning zal de volledige huursom in rekening gebracht worden en geen restitutie plaatsvinden.

Borg | Uw borgbedrag wordt na uw vakantie teruggestort. Wij tellen geen kopjes of borden, maar vragen u wel gebroken glazen of servies zelf aan te vullen. Bij grotere schade uw verzekering inschakelen.

Badhanddoeken dient u zelf mee te nemen.

We gaan ervan uit dat u het huis zo achterlaat als u het heeft aangetroffen (servies gewassen terug in de kast, huis bezemschoon).

Het huis wordt normaliter na u nog schoongemaakt door een schoonmaakster, de kosten hiervan zijn inbegrepen. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat zij niet beschikbaar is. In dat geval zullen wij u vragen ook het sanitair zelf goed schoon te maken, en alle kamers te stofzuigen zodat de huurders na u ook een prettig verblijf hebben. In dat geval krijgt u een korting van 50 euro op de huursom per wooneenheid.